maxil·lofacial

Què tractem

El Servici de cirurgia oral i maxil·lofacial diagnostica i tracta les malalties de la cavitat bucal, dents, ossos dels maxil·lars, estructures facials, cara i coll. Ens encarreguem de la patologia infecciós-inflamatòria, traumàtica, tumoral i malformativa d'este territori, aplicant les tècniques reconstructives necessàries per a la millor restitució. Entre les patologies més freqüents destaquem: Tractaments de cirurgia oral per processos d'origen dentari (queixals de l'enteniment, quistos dentals), els traumatismes facials, la patologia de càncer oral, les deformitats dentofacials amb greu maloclusió, les malalties de l'articulació témporomandibular (ATM) i la patologia de les glàndules salivals. 


Procurem una continuïtat assistencial del pacient mitjançant la coordinació amb atenció primària i les unitats de suport odontològiques.
Estem compromesos amb la millora de la Salut Bucodental de la nostra població com a part integral de l'estratègia proposada per l'OMS en este aspecte de salut.


El càncer oral se situa entre els 10 càncers més freqüents a nivell mundial, i sabem que el consum de tabac i alcohol genera un risc multiplicat de patir-lo, per la qual cosa hem d'aconseguir el cessament d'estos hàbits. A més, una bona alimentació, rica en antioxidants, una adequada higiene oral i vistes regulars a l'odontòleg, tindran una repercussió en la millora de la salut bucodental i general de l'individu. Has de saber que diagnòstic precoç continua sent un factor crucial per a millorar els resultats de supervivència. Si detectes una úlcera en boca que no cura en dos setmanes has de consultar amb el teu metge o el teu dentista, ells sabran perfectament dirigir-te a la nostra unitat, si calguera.