PRESENTACIÓ DEL GERENT

La sanitat pública és un dels elements fonamentals de l'estat del benestar. Garantir que els ciutadans reben l'atenció sanitària que necessiten, per tant d'evitar o disminuir els riscos de l'aparició de malalties, per curar-les quan es manifesten i pal·liar, en la mesura de les possibilitats, els efectes duradors de las lesions, és el fonament dels serveis sanitaris.

 

La Generalitat Valenciana, mitjançant la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, posa els recursos humans i materials per fer efectives les funcions de la sanitat pública en la Comunitat Valenciana. I són els departaments els responsables de materialitzar eixes prestacions en els serveis sanitaris, hospitals i centres de salut.

 

El Departament Clínic-Malva-rosa està encarregat de l'atenció sanitària de la zona nord-est de la ciutat de València i de les poblacions d'Albalat dels Sorells, Alboraia, Albuixec, Almàssera, Bonrepós, Emperador, Foios, Massamagrell, Meliana, Museros, Pobla de Farnals, Rafelbunyol, Tavernes Blanques i Vinalesa.

 

El Departament Clínic-Malva-rosa disposa d'un dels hospitals amb més tradició de la nostra Comunitat i de tot l'Estat espanyol, l'Hospital Clínic Universitari; d'un hospital complementari ben situat i resolutiu, l'Hospital de la Malva-rosa; d'un centre d'especialitats de gran tradició, el del Grau, de dos punts d'assistència d'urgències, de quatre unitats de Salut Sexual i Reproductiva, quatre unitats de Salut Mental, tres unitats de Odontopediatria, una unitat d'Atenció Primerenca, dos unitats de Conductes Addictives i un Institut d'Investigació Sanitària, l'INCLIVA, i de setze centres de salut. Però sens dubte el millor del departament és l'excel·lent grup de professionals, amb reconeixement nacional i internacional en molts casos, que traballen en tots aquests centres.

 

Com a gerent del Departament Clínic-Malva-rosa sent un gran orgull de representar aquesta organització dintre i fora de la nostra comunitat. Però junt al orgull, tinc també, amb la resta de l'equip directiu, la gran responsabilitat de mantindre tot el bo que es fa en el departament, i a la vegada treballar per canviar tot el que s'ha de millorar.

 

El meu compromís amb la sanitat pública m'obliga a esforçar-me per aconseguir que el nostre treball siga cada dia de més qualitat, vetllant perquè s'utilitzen els recursos de forma eficient, enfortint de forma prioritària la nostra organització, preocupant-me per que els nostres professionals treballen en les millors condicions i tenint sempre present que l'objectiu essencial de la nostra activitat és la millora de la salut de las persones que atenem.