maxil·lofacial

activitat assistencial

A l'any realitzem aproximadament unes 2.700 intervencions de les quals en la seua majoria es procura una atenció mitjançant cirurgia major ambulatòria. Registrem una activitat de mes de 3.000 primeres visites en l'exercici 2022.


La Cirurgia Oral i Maxil·lofacial és una especialitat de referència situada en hospital de tercer nivell i en conseqüència amb assistència supradepartamental. Atenem una població d'al voltant de 950.000 persones perquè, a més de l'Àrea de l'Hospital Clínic-Malva-rosa (348.000 persones d'una part de la Ciutat de València i els pobles de la comarca de l'Horta Nord) donem cobertura assistencial als Departaments de Gandia, Sagunt i Hospital Peset. 


En l'últim any, hem incorporat millores diagnòstiques i terapèutiques a causa de l'ampliació de la cartera de servicis en atenció bucodental de manera que practiquem tractaments odontològics integrats en quiròfan per a pacients amb discapacitat. D'igual forma hem inclòs una línia d'atenció de millora de salut bucodental en pacients oncològics de l'àrea de cap i coll. 


A més, en la nova organització d'espais proporcionat pel nou edificis de consultes externes incorporarem, -entre altres millores-, un equip de TAC de feix cònic per a la generació d'imatges maxil·lofacials amb reconstrucció 3D i un escàner de captura d'imatge intraoral digital el que millorara la precisió diagnòstica dels nostres processos.