El teu Departament - solo movil

Carrusel Portada Clinic

Actualitat

El departament de salut Clínic-Malva-rosa organitza una marxa que reunix 300 pacients i professionals

07/11/2023

El departament de salut Clínic-Malva-rosa organitza una marxa que reunix 300 pacients i professional

  • Es tracta de la II jornada que s'organitza i ha comptat amb membres de tots els consells de salut de zona que existixen en el departament actualment

 

El departament de salut Clínic-Malvar-osa ha organitzat hui una marxa a peu des de la zona de l'estació del Cabanyal fins a l'Hospital Clínic amb motiu de la II Jornada dels Consells de Salut.


En la trobada, que han participat al voltant de 300 persones, entre professionals i pacients, ha tingut com a principal objectiu fomentar l'activitat física com a eina per a guanyar en salut i com a eina per a lluitar contra la soledat no desitjada, especialment en persones majors.


Es tracta de la II jornada que s'organitza i ha comptat amb membres de tots els consells de salut de zona que existixen en el departament actualment. Estos consells de salut de zona tenen com a objectiu crear un espai de participació ciutadana en els temes que afecten la sanitat i la salut en cada zona bàsica.


La inauguració de la jornada ha comptat amb la Directora territorial de Sanitat de València, Caridad García, la Degana de la facultat de medicina, Amparo Ruiz i el Gerent del departament, Álvaro Bonet. Posteriorment han tingut lloc dues ponències, una sobre consells per a una millor utilització dels medicaments, a càrrec de Diana Vicente, farmacèutica d'Atenció Primària i una altra sobre alimentació saludable, a càrrec de Miguel Civera, endocrinòleg de l'Hospital Clínic.

Compartir

Galeria d'imatges

El departament de salut Clínic-Malva-rosa organitza una marxa que reunix 300 pacients i professionals