Ampliación Hospital


 

NOVETATS SOBRE L'AMPLIACIÓ DE L'HOSPITAL

 

El mes de desembre de 2017 es va signar un acord per a la compra de l'edifici de l'Escola Universitària d'Ingeniers agrícoles en l'Avinguda Blasco Ibáñez de València, una compra que permetria l'ampliació de l'Hospital Clínic de València, una reivindicació històrica de ciutadans i professionals.

 

A l'octubre de 2018, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública va anunciar la licitació de l'expedient per a la contractació del projecte i la direcció d'obres de la reforma i ampliació del centre sanitari.

 

Amb data de juliol 2020, els tràmits administratius de troben de la següent manera:
 

 La primera fase de l'ampliació de l'Hospital Clínic consta de dues parts. Part A que consisteix en la rehabilitació i condicionament de l'actual edifici central i annexos de la antiga facultat d'agrònoms  i la Part B que consisteix en demolició de la resta d'edificis (magatzems) que hi ha darrere de l'edifici central d'agrònoms.

 

Pel que fa a la part A, actualment ha finalitzat la redacció del projecte que definirà les obres i estan tramitant-se les corresponents llicències en l'Ajuntament. En referència a la part B, amb data 25 de setembre de 2020, s'ha publicat a la plataforma de contractació la licitació de la demolició de les naus de la avinguda Menéndez y Pelayo.

 


 

 

Imatge simulada aèria i en cercle, marcant el nou edifici que seran les Consultes Externes

 

Quan concloga l'ampliació, la previsió és que la superfície construïda s'incremente en 17.000 metres quadrats, i després de les últimes fases, s'aconseguirà un increment de 30.000 metres quadrats.