El teu Departament - solo movil

Carrusel Portada Clinic

Actualitat

L'Hospital Clínic va acollir la la XXVII Jornada de la Societat de Medicina Nuclear i Imatge Molecular de València i Múrcia.

30/04/2024

L'Hospital Clínic va acollir la la XXVII Jornada de la Societat de Medicina Nuclear i Imatge Molecul

  • Esta jornada, celebrada en la Facultat de Medicina de la Universitat de València, va ser organitzada pel Servici de Medicina Nuclear de l'Hospital Clínic sent el tema central “La Medicina Nuclear en la investigació”
  • El servici va rebre el premi a la millor comunicació oral, que va recaure en la Dra. Laura Blanco Verdejo (Metge Resident de l'Hospital Clínic) amb el seu treball titulat “Cirurgia molecular. La nostra primera experiència en càncer de mama”. 

 

El passat 19 d'abril de 2024, l'Hospital Clínic Universitari de València (HCUV) va acollir la XXVII Jornada de la Societat de Medicina Nuclear i Imatge Molecular de València i Múrcia. Esta jornada, celebrada en la Facultat de Medicina de la Universitat de València, va ser organitzada pel Servici de Medicina Nuclear de l'Hospital Clínic sent el tema central “La Medicina Nuclear en la investigació”. 


L'acte va ser inaugurat pel gerent del departament Clínic-Malva-rosa, Dr. Álvaro Bonet, la directora mèdica, Dra. Ana Arizón, el president de la SMNIMVM, Dr. Héctor Rodríguez i el Cap de Servici de Medicina Nuclear, Dr. Rafael Díaz.


El programa científic va comptar amb tres ponents de reconegut prestigi en el camp de la investigació. El Dr. Jose Luis Vercher Conejero (Metge Nuclear de l'Hospital Universitari de Bellvitge, Vicepresident de l'ESHI i ambaixador de l'Oncidium Fundation) va destacar la importància de la divulgació científica en el camp de la investigació i les diverses vies de què disposem hui dia per a donar a conéixer els avanços del camp de la investigació en Medicina Nuclear. La Dra. Elena Goñi Gironés (Cap de Servici de Medicina Nuclear de l'Hospital Universitari de Navarra) va centrar la seua ponència en la importància de la redacció i publicació dels projectes científics, en creixement continu, en la nostra especialitat. En tercer lloc, la Dra. Desamparados Roda Pérez (Mèdica oncòloga de l'Hospital Clínic i investigadora Joan Rodés de l'Institut d'investigació INCLIVA) va fer un brillant i exhaustiu repàs dels aspectes transcendentals relacionats amb els assajos clínics així com de la creixent relació en este camp entre el Servici de Medicina Nuclear de l'Hospital Clínic i INCLIVA.


L'esdeveniment va continuar amb les comunicacions científiques dels diversos hospitals amb Servici de Medicina Nuclear de Comunitat Valenciana i murciana, totes elles d'elevat rigor i nivell científic i mostra del valor en el diagnòstic per imatge de la Medicina Nuclear. 
L'acte va concloure amb el lliurament de premi a la millor comunicació oral que va recaure en la Dra. Laura Blanco Verdejo (Metge Resident de l'HCUV) amb el seu treball titulat “Cirurgia molecular. La nostra primera experiència en càncer de mama”.
 

Compartir

Galeria d'imatges