Tornar

11-01-22. L'Hospital Clínic renovarà tot el mobiliari de les sales d'hospitalització

  •  Es publicarà la licitació d'un contracte de subministrament amb un pressupost base de licitació de 3.749.255,00 €
  •  Una part del mobiliari anirà destinat a dotar el nou edifici d'Hospitalització fruit de l'ampliació del centreValència (11.01.22). L'Hospital Clínic Universitari de València renovarà tot el mobiliari de les sales d'hospitalització. Per a això es publicarà en les pròximes hores la licitació d'un contracte de subministrament amb un pressupost base de licitació de 3.749.255,00 €.


 El contracte preveu l'adquisició de 749 llits d'hospitalització convencional, 3 llits de parts, 34 llits semicrítics, 4 llits de crítics, 5 llits de crítics en pediatria, 13 llits-bressols, 12 bressols-niu, 500 tauletes, 600 butaques i 500 sofà-llit.


La renovació del mobiliari de les habitacions d'hospitalització (llits, tauletes i butaques pacient) així com els bressols i llits de les unitats de Cures Crítiques permetrà optimitzar l'assistència sanitària i millorarà les condicions de confortabilitat i seguretat tant per als pacients ingressats com per al personal que els atén.


L'adquisició del mobiliari s'ha fet en previsió de les necessitats del nou edifici d'hospitalització que contempla l'ampliació de l'Hospital Clínic, que està en marxa.


Els lliuraments es faran de manera successiva per a l'any 2022, 2023 (aquestes dues anualitats permetran renovar tot el mobiliari de l'actual edifici d'hospitalització) i 2024, segons un calendari prèviament planificat amb l'objectiu que no afecte el normal funcionament del centre. En relació a les contemplades en l'exercici 2024, corresponen a les que se situaran en el nou edifici d'hospitalització la licitació de la qual ja està en tràmit.