Tornar

18-10-22. El Servei de cirurgia general incorpora a una nova espealista dins d'un programa fellowship de la Societat espanyola de coloproctologia

La unitat de Coloproctologia del Hospital Clínic de València, pertanyent al servei de Cirurgia General , ha incorporat al seu equip a la doctora Ana Izquierdo Moreno, que després d'haver completat la seua formació MIR, inicia ara un període intensiu de dedicació a la Coloproctologia dins d'un dels programes fellowship que patrocina la La Associació Espanyola de Coloproctologia (AECP).


Per part seua, la doctora Leticia Pérez Santiago, passa a formar part de la unitat després d'haver finalitzat recentment la seua fellowship en aquesta mateixa subespecialitat de la Cirurgia.


La convocatòria de les beques fellowship de la AECP es va iniciar nou anys arrere amb el llançament de la beca "Salvador Lledó", anterior cap del servei de Cirurgia de l'Hospital Clínic de València, i s'ha vingut ampliant posteriorment fins a dotar en l'actualitat tres programes nacionals d'especialització en Coloproctologia per a cirurgians amb especial interés en aquestes malalties de tan alta prevalença. L'Hospital Clínic de València ha format durant aquests anys a tres cirurgianes amb un alt nivell professional dins d'aquest camp de la medicina.