Tornar

5-10-22. El Servei d'Urologia de l'Hospital Clínic, en la posició 122 dels millors serveis especialitzats del món segons el rànquing Newsweek

  • Segons la publicació nord-americana el servei d'Urologia de l'Hospital Clínic de València es troba en la posició 122 en el ránking dels millors de tot el món

València (05.10.22). L'Hospital Clínic de València s'ha posicionat entre els 200 millors hospitals del món, segons la llista World's Best Specialized Hospitals 2023 que elabora la publicació americana Newsweek, juntament amb la signatura d'investigació Statista. En concret, el Servei d'Urologia es troba en la posició 122 entre els millors serveis especialitzats de tot el món.


La classificació World's Best Specialized Hospitals 2023 valora els millors hospitals en una trentena de països del món, entre ells els EUA, Alemanya, el Japó, Suïssa, Austràlia, Israel o Dinamarca.


L'enquesta té en compte l'opinió de 40.000 experts mèdics en 11 disciplines diferents. Els professionals recomanen hospitals en el seu propi país, així com d'altres països, però no poden recomanar serveis o centres en els quals treballen.


Les puntuacions de la classificació tenen en compte tres categories, com són recomanació de professionals, experiència del pacient i indicadors de qualitat mèdics.

 

 

 

Ver el ranking aquí