Tornar

30-05-22. Els consells de salut dels Centres de Salut Salvador Pau, Xile i República Argentina celebren una jornada de portes obertes

  • Té com a objectiu donar a conéixer les activitats que realitzen els consells així com fomentar la salut des del barriValència (31.5.22). Els consells de salut dels Centres d'atenció primària Salvador Pau, República Argentina i Xile, pertanyents al Departament de Salut Clínic-Malva-rosa, han organitzat una Jornada de Portes Obertes sota el lema "Construint Salut des del barri". Es tracta d'una jornada en què es donen a conéixer a la ciutadania en què consisteixen els consells i les activitats que realitzen.

En la Jornada, el personal sanitari respondrà personalment a les preguntes i inquietuds dels pacients, escoltant els veïns i ajudant-los a resoldre els seus dubtes.

Els participants podran conéixer les activitats que realitza el consell de salut i altres entitats col·laboradores, relacionades amb la millora de la qualitat de vida de les persones majors, contribuint a evitar la soledat no desitjada. Entre les activitats que es donaran a conéixer es troben els passejos "Sobre Rodes" pel barri, marxa nòrdica, club de lectura o tallers d'alimentació saludable, entre altres.

La Jornada de Portes Obertes se celebraran el pròxim dimecres, 1 de juny a les 17.00 h. al carrer Campoamor, darrere del Centre d'Activitats per a persones majors L'Amistat de carrer Iecla, 12.