Tornar

19-05-22. El Departament de salut Clínic-Malva-rosa rep tres certificacions d'AENOR

•    S'ha fet lliurament en el marc de la celebració de la III Setmana de la qualitat


València (19.5.22). L'Hospital Clínic Universitari de València ha celebrat hui l'acte de lliurament de tres certificacions de l'empresa AENOR. En l'acte, celebrat en el marc de la III Setmana de la qualitat, ha participat la Directora General de Planificació, Eficiència Tecnològica i Atenció al Pacient, María Llanos Cuenca González.

 D'una banda s'ha entregat la certificació que acredita que el centre disposa d'un Sistema de Gestió de la Qualitat segons la Norma: ISO 9001:2015. Per a obtindre aquest certificat de AENOR, han participat els serveis de pediatria, psiquiatria, endocrinologia i nutrició, ginecologia, anàlisis clíniques, cirurgia ortopèdica i traumatològica, oncologia, radioteràpia oncològica, anestèsia i reanimació, cirurgies amb ingrés, sense ingrés i d'urgència i el centre de salut Natzaret i Consultori Vicente Brull.

La segona certificació ha sigut per a Sistema per a la vigilància, prevenció i control de les infeccions relacionades amb l'assistència sanitària a l'Hospital Clínic Universitari de València, certificat segons la Norma: ISO 179.006:2013, en el qual ha participat especialment el Servei de medicina preventiva i qualitat assistencial.

En tercer lloc, s'ha fet lliurament de la certificació de AENOR que acredita que Hospital Clínic Universitari de València- Departament València Clínic-Malva-rosa atén les necessitats de Recursos Humans de tot el Departament segons la Norma: 93200:2008.