El teu Departament - solo movil

Carrusel Portada Clinic

Actualitat

L'Hospital Clínic de València crea un comité de sostenibilitat que proposarà mesures per a reduir l'impacte mediambiental

05/06/2024

L'Hospital Clínic de València crea un comité de sostenibilitat que proposarà mesures per a reduir l'

 

  • Hui se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient per iniciativa de l'Organització Nacional de les Nacions Unides
  • El Comité crearà un pla de sostenibilitat i estudiarà i proposarà millores en l'ús dels recursos per a disminuir la petjada de carboni

L'Hospital Clínic Universitari de València ha creat un comité de sostenibilitat que estudiarà i proposarà mesures per a reduir l'impacte mediambiental que genera l'activitat diària del departament de salut. 

 

Coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient que se celebra hui, el comité ha donat a conéixer les seues funcions entre els professionals i ha sol·licitat la seua col·laboració als professionals per a aportar idees que contribuïsquen a disminuir l'impacte negatiu en el medi ambient que pot tindre el desenvolupament de l'activitat assistencial diària.

 

Es tracta d'un comité multidisciplinari compost per professionals de diferents servicis, entre ells, Enginyeria, Servicis Generals, Medicina Preventiva, Prevenció de Riscos Laborals, Atenció Primària, Compres i Aprovisionament, Laboratori i Bloc Quirúrgic.

 

Tal com ha explicat Mónica Sánchez, enginyera del servici d'Enginyeria i Manteniment de l'Hospital Clínic de València i presidenta del comité, “este comité naix amb principal objectiu d'elaborar un pla de sostenibilitat que permeta fer del departament de salut una organització sensible amb la cura del medi ambient”. 

“Som conscients que el sector sanitari té un impacte important en el medi ambient, per això estudiarem les àrees que més petjada de carboni puguen generar i proposar millores. És important comptar amb la col·laboració dels professionals del departament amb la finalitat de conjuminar esforços i aconseguir els objectius marcats”, ha remarcat Sánchez.


El comité de sostenibilitat complementarà l'activitat de la comissió de residus que està fent una gran faena en l'optimització i gestió dels residus que es generen.

Compartir

Galeria d'imatges

L'Hospital Clínic de València crea un comité de sostenibilitat que proposarà mesures per a reduir l'impacte mediambiental