El teu Departament - solo movil

Carrusel Portada Clinic

Actualitat

L'hospital clínic celebra la I jornada interhospitalària d'entrenament amb simulació en el maneig del pacient crític en els servicis d'urgències

25/06/2024

L'hospital clínic celebra la I jornada interhospitalària d'entrenament amb simulació en el maneig de

  • A la cita van acudir, comptant a ponents i assistents, un total de 85 persones
  • L'objectiu d'esta trobada va ser posar en comú els diferents modes en què la simulació clínica s'està emprant, tant en el seu aspecte formatiu com pràctic, per a aconseguir una millor atenció del pacient crític en els servicis d'urgències
     

 

Dijous passat, 20 de juny, el servici d'Urgències de l'Hospital Clínic va organitzar la “I jornada interhospitalària d'entrenament amb simulació en el maneig del pacient crític en els servicis d'urgències” en la Sala d'actes de la Facultat d'Infermeria i Podologia.
A la cita van acudir, comptant a ponents i assistents, un total de 85 persones, podent-se seguir també de manera en línia.
L'objectiu d'esta trobada va ser posar en comú els diferents modes en què la simulació clínica s'està emprant, tant en el seu aspecte formatiu com pràctic, per a aconseguir una millor atenció del pacient crític en els servicis d'urgències.
Durant la taula redona final es van debatre els objectius futurs en el seu desenvolupament i la manera en què es pot adaptar al dia a dia del treball dels equips d'urgències, entre altres temes.
Diferents hospitals de la comunitat van voler compartir els projectes de simulació que estan desenvolupant en els seus respectius servicis d'Urgències.


Entre ells comptem amb la presència com a ponents de: la Dra. Mª Carmen Escriche i el Dr. José Luis Nieto tots dos del SESCV, la Dra. Begoña Moliner de l'Hospital Arnau de Vilanova, les Dres. Joana Noguera i María Isabel Lozano de l'Hospital Francesc de Borja de Gandia, la Dra. Florència Laffont i el Dr. Adrián Quinzá de l'Hospital de Sagunt i el Dr. Rafael Carbonell de l'Hospital La Fe.
Urgències de l'Hospital Clínic va actuar com a amfitrió de la jornada i va ser l'encarregat de la seua obertura presentant el “Programa d'entrenament diari amb simulació” desenvolupat per les Dres. Maria Ángeles Casterá i Greta Borrás.


D'altra banda, el Dr. Jose Vicente Brasó va explicar com el nostre servici d'Urgències compte des de fa anys amb formació amb simulació en RCP no traumàtica. A la inauguració d'esta trobada van acudir la Directora Mèdica de l'Hospital Clínic, la Dra. Ana Arizón; el Dr. Antonio Martínez Sabater, Degà de la Facultat d'Infermeria i Podologia de la Universitat de València, la Dra. Maite Sánchez, cap de Secció d'Urgències i el Dr. José Noceda, Cap de Servici d'Urgències de l'Hospital Clínic de València.
 

Compartir

Galeria d'imatges