El teu Departament - solo movil

Carrusel Portada Clinic

Actualitat

El departament de salut Clínic-Malva-rosa rep huit noves certificacions de qualitat ISO 9001:2015 d'AENOR

07/06/2024

El departament de salut Clínic-Malva-rosa rep huit noves certificacions de qualitat ISO 9001:2015 d'

  • Corresponen a Anatomia Patològica, Radiofarmàcia, centre de salut Alboraia i Malva-rosa i els consultoris Racó, Port Saplaya i Patacona 
  • S'ha fet lliurament també de la certificació de la carta de servicis a Enginyeria i Manteniment
     

El departament de salut València-Clínic-Malva-rosa ha rebut hui huit noves certificacions de qualitat de l'empresa AENOR. 

En el marc de la V setmana de la qualitat que s'ha celebrat estos dies, organitzada per la unitat de Qualitat Assistencial, el servici d'Anatomia Patològica, la unitat de Radiofarmàcia, el centre de salut Alboraia, el centre de salut Malva-rosa, els consultoris de Racó, Port Saplaya i Patacona i el servici d'Enginyeria i Manteniment han rebut les seues respectives certificacions ISO 9001:2015. L'acte ha sigut inaugurat pel Director General d'Informació Sanitària, Qualitat i Avaluació, Juan Manuel Beltrán.

A estes certificacions s'unixen les que ja es van obtindre en edicions anteriors i que hui han rebut la seua renovació. En total, el departament disposa de 37 certificacions de qualitat i tres cartes de servici de l'empresa certificadora AENOR. 

Es tracta d'un reconeixement que avala el compromís i l'esforç dels professionals per oferir una assistència i uns màxims estàndards de qualitat. Prèviament a obtindre este reconeixement, els servicis han passat per una sèrie d'extenses auditories independents fetes per l'organització externa AENOR. El procés continuarà els pròxims mesos per a obtindre la certificació en més àrees i centres dependents del departament de salut. 

Estes acreditacions, s'emmarquen, tal com ha explicat Juan M. Beltrán, Director General d'Informació Sanitària, Qualitat i Avaluació de la Conselleria de Sanitat, dins de les polítiques de qualitat assistencial i seguretat del pacient de la Conselleria, l'objectiu de la qual és “potenciar les certificacions i acreditacions dels centres sanitaris, i establir criteris de qualitat promovent les bones pràctiques, dins del marc d'una sanitat orientada al pacient i als resultats en salut, més eficaç, més segura, més accessible i més pròxima”

Compartir

Galeria d'imatges

El departament de salut Clínic-Malva-rosa rep huit noves certificacions de qualitat ISO 9001:2015 d'AENOR