El teu Departament - solo movil

Carrusel Portada Clinic

Actualitat

Caps i responsables de servici visiten les obres d'ampliació de l'Hospital Clínic

03/07/2024

Caps i responsables de servici visiten les obres d'ampliació de l'Hospital Clínic

  • S'han programat visites guiades per les noves consultes externes per a conéixer les instal·lacions que ja es troben en l'última fase d'execució
  • La fase 2 de l'ampliació de l'hospital suposaran 11.700 metres quadrats més que es distribuïxen en dos soterranis, planta baixa i quatre plantes

La direcció de l'Hospital Clínic de València ha programat diverses visites guiades a la fase 2 de les obres d'ampliació dirigides a caps i responsables dels servicis que tindran activitat en estos edificis. Les visites han consistit en un itinerari guiat per l'empresa que està duent a terme l'execució de l'obra i s'ha desenvolupat per la planta baixa, soterrani, semisoterrani i les quatre plantes.


Entre els espais que s'han visitat es troba la zona de consultes externes de les diferents especialitats, els diferents hospitals de dia, sales de tècniques, la unitat d'admissió i documentació clínica, el servici d'atenció al pacient, així com la sala d'actes i la cafeteria.
L'edifici comptarà amb diferents hospitals de dia, entre ells, el *onco-hematològic, el d'urgències, el multidisciplinari, el de malalties infeccioses i l'hospital de dia d'insuficiència cardíaca. 


Tal com ha explicat el doctor Juan Sanchis, cap de servici de Cardiologia de l'Hospital Clínic de València “durant la visita hem pogut comprovar l'avanç de les obres i conéixer com seran els espais destinats a consultes externes. El servici de Cardiologia, per part seua, comptarà amb un hospital de dia d'insuficiència cardíaca amb 2 llits i 6 butaques, per a oferir tractaments ambulatoris que reduïsquen hospitalitzacions, i despatxos de consultes i exploracions que es puguen realitzar-se en un únic acte per a evitar consultes successives. Suposa una millora important per al servici perquè ara disposem d'un espai compartit amb altres especialitats”.

María José Forner, cap de servici de Medicina Interna ha mostrat la seua satisfacció en poder visitar el que seran les futures consultes externes perquè milloraran notablement les condicions en les quals podrem atendre la ciutadania. Les consultes són àmplies i modernes, estructurades amb un doble circuit per a pacients i professionals el que fa una atenció més ordenada i confortable”. A més, la doctora Forner ha afegit “el servici de Medicina Interna comptarà a més amb un hospital de dia de malalties infeccioses amb un espai adaptat a les necessitats que tenim”.


La reforma de la EUITA suposarà un increment de 11.700 metres quadrats més superfície. Estes instal·lacions han conservat l'estructura de l'edifici central on es troba el mural de Moreno Barberá, el qual posseïx una altura de 4 plantes. Al voltant d'este, s'han construït dos edificis de menor altura, amb soterrani, semisoterrani i planta baixa, i patis d'estil anglés que proporcionaran llum natural a les instal·lacions.

Este edifici albergarà 109 consultes externes, 82 llocs de l'hospital de dia i 65 espais per a tècniques. Comptarà a més amb una cafeteria amb una sala d'actes, aules de formació i docència, un nou SAIP, una nova Unitat de treball social i la Unitat de documentació clínica i admissió.


 

Compartir

Galeria d'imatges