cirurgia general i de l'parell digestiu

Foto d'equip cirurgia general

qui som

El Servici de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu constituïx un gran grup de diferents professionals que treballen en equip per a brindar la millor atenció als pacients que necessiten tractament quirúrgic, tant de forma programada o electiva com a urgent, per una àmplia varietat de malalties. 


L'equip de cirurgians i cirurgianes del servici de Cirurgia General i de l'Aparell Digestiu treballa en els dos Hospitals del Departament, l'Hospital  Clínic i l'Hospital de la Malva-rosa, aprofitant al màxim els seus recursos tant en les àrees de quiròfans com en les d'hospitalització. Les Consultes Externes es troben en l'edifici de Consultes de l'Hospital Clínic. 


Per les característiques especials del nostre Departament i el tipus d'hospitals en els quals desenvolupem la nostra labor, el tipus de professional del nostre equip complix amb un perfil altament qualificat amb capacitat multitasca ja que sobre la base del que representa l'atenció als pacients, centre i fi última de la nostra labor, a més desenvolupem una àmplia activitat d'investigació, docència, gestió, innovació i comunicació, gràcies a un sistema organitzatiu molt consolidat. 

 


A l'Hospital Clínic, pavelló C planta 5 se situa la secretaria del servici, despatxos del cap del servici i de la supervisora, àrees de metges i de sessions clíniques. 

Telèfon: 961973833
Correu corporatiu: cirugiageneral_hcv@gva.es