noticies

L'Hospital Clínic de València celebra un acte d'homenatge als professionals jubilats

18/04/2024

L'Hospital Clínic de València celebra un acte d'homenatge als professionals jubilats

  • L'acte té com a objectiu reconéixer la labor prestada durant tots estos anys

 

L'Hospital Clínic Universitari de València ha celebrat hui un acte d'homenatge als 98 professionals que es van jubilar durant el 2023. La trobada ha tingut com a objectiu reconéixer la trajectòria professional prestada en la sanitat pública i agrair el seu treball durant tota la seua etapa professional.

L'acte ha comptat amb la presència de la directora territorial de Sanitat de València, Caridad García, així com amb la direcció del departament i representants de l'associació de professionals jubilats del departament Clínic-Malva-rosa. La directora territorial, junt a la direcció, s'han encarregat de fer lliurament d'un diploma a cadascun dels professionals.

En l'exercici 2023 es van jubilar en el departament un total de 98 professionals, 58 corresponien a l'Hospital Clínic i a l'Hospital Malva-rosa i 40 a atenció primària. Per categories, 44 corresponien a professionals d'infermeria (infermeres, infermeres especialistes i Tcaes), 32 a facultatius especialistes, 14 a personal d'administració, 5 zeladors, 1 pinxe, 1 governanta i una 1 netejadora.
 

Compartir

Galeria d'imatges