Tornar

2-11-21. Un equip de residents i joves cardiòlegs del Clínic de València guanya el primer premi en la Lliga de Casos Clínics 2021

  •  Es tracta d'un concurs que anualment celebra la Societat Espanyola de Cardiologia
  •  Reconeix les habilitats i coneixements clínics dels participants

 

València (2.11.21). Un equip de residents de Cardiologia i joves cardiòlegs de l'Hospital Clínic de València ha aconseguit el primer lloc en la desena edició de la Lliga de Casos Clínics 2021, celebrada en el marc del Congrés de la Societat Espanyola de Cardiologia 2021 que s'ha celebrat aquest cap de setmana a Saragossa.


Corchicina (com es diu l'equip guanyador) ha aconseguit el primer lloc, Killip Bill s'ha fet amb el segon lloc, i Cobra DAI ha quedat en el tercer lloc. El millor cas clínic ha sigut el d'Ana Ruíz Rodríguez anomenat "ECMO en xoc cardiogénico post-IAM. Aventures i desventures d'aquesta assistència".


Es tracta d'un concurs que té com a objectiu revisar casos clínics, en ocasions poc convencionals, per a comprovar les habilitats i coneixements clínics dels participants. "Portem ja molts anys participant, i gràcies al concurs s'aprén molt, obliga a revisar aspectes, a mirar casos clínics, i sempre aporta moltíssim per al nostre dia a dia i per a continuar aprenent d'una forma més amena i divertida", segons ha comentat Héctor *Merenciano, integrant de l'equip.

 

Equipo de residentes de cardiología ganadores

 

Foto d'esquerra a dreta:

- Alejandro Jiménez Aguilella (resident de tercer any de Cardiologia).

- Héctor Merenciano González (resident de cinqué any de Cardiologia).

- Miguel Lorenzo Hernández (resident de quart any de Cardiologia).

- Víctor Marcos Garcés (adjunt de Cardiologia).

L'equip també estava compost per Silvia Mínguez Díaz de Alda

(resident de segon any de Cardiologia) i Ángel Martínez Brotons (adjunt de Cardiologia).